Overvejer du at læse din næste uddannelse i Haderslev? Så læs med her, og bliv klogere hvilke tilbud der findes til dig.

UC SYD Haderslev

UC SYDs campus i Haderslev er kendtegnet ved masser af liv og masser af charme. Over 1500 studerende har deres daglige gang i de flotte, gamle bygninger, der ligger i Haderslev bymidte. Vælger du at læse på UC SYD i Haderslev, vil du opleve, at de små hold og klasser skaber plads til at lære både hinanden og underviserne godt at kende. Du bliver ikke reduceret til et studienummer, men bliver i stedet en del af et stærkt og aktivt studiemiljø, der giver såvel støtte som udfordringer. Du får mulighed for at præge din uddannelse og dagligdag på UC SYD gennem studenterrådet, og du vil blive mødt med et hav af muligheder for fritidsaktiviteter og sport på campus.

Læs mere

Det Blå Gymnasium

På Det Blå Gymnasium i Haderslev kan du læse en HHX, EUD, EUX eller EUS. Gymnasiet er beliggende tæt på Haderslev centrum i nye bygninger med de bedste, teknologiske løsninger. Vælger du at læse på Det Blå Gymnasium, vil du få en hverdag sammen med mange hundrede andre ambitiøse unge. På gymnasiet vil du opleve, at du har rig mulighed for at sammensætte en uddannelse, der passer til dig. Der udbydes bl.a. valgfag i innovation, kulturforståelse og international økonomi.

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole er en historiske uddannelsesinstitution, der har fungeret som skole i over 450 år. Med sine omtrent tusind elever er Haderslev Katedralskole – der i daglig tale kaldes HAKA – det største gymnasium i Haderslev. På HAKA kan du læse en STX eller HF, og der udbydes otte studieretningslinjer, du kan vælge mellem. På skolen vil du oplever stærke traditioner og stor mangfoldighed – vidste du fx at HAKA hvert år afholder alt fra byens eneste skolemusical til revy og juleshow?

Læs mere