EUC Syd Haderslev

Det er nemmere at finde ud af, hvad man vil, når man prøver det i virkeligheden.

På EUC Syd i Haderslev kan du uddanne dig til kok, elektriker, struktør, tømrer, ernæringsassistent, automatiktekniker og personvognsmekaniker.

På denne side kan du få et overblik og blive klogere på de forskellige uddannelser. Ved hver uddannelse kan du klikke videre for at læse mere.

EUC Syd i Haderslev – tag en erhvervsuddannelse, der matcher dig og dine interesser

Bliv Personvognsmekaniker

En personvognsmekaniker laver reparationer og udfører fejlsøgning på biler. Du vil hele tiden være på forkant med den teknologiske udvikling i en rivende udvikling inden for branchen.

Læs mere

Bliv Ernæringsassistent

En ernæringsassistent laver mad i institutions- eller produktionskøkkener. På uddannelsen lærer du at lave ernæringsrigtige måltider til forskellige målgrupper.

Læs mere

Bliv Automatiktekniker

Som automatiktekniker arbejder du med automatiske maskiner og anlæg i industrivirksomheder. Du kan også være med til at udvikle nye automatiske anlæg i samarbejde med en ingeniør.

Læs mere

Bliv Elektriker

På uddannelsen til elektriker lærer du at installere, reparere og vedligeholde store og små elektriske anlæg, du kan trække og installere strøm fx til lys i nye bygninger, og du lærer at reparere og skifte ledninger og kontakter til strøm i ældre boliger.

Du lærer også om at installere og vedligeholde intelligente computerstyrede el-systemer som fx computernetværk, telefon- og alarmanlæg eller strøm til industrirobotter og computerstyrede anlæg.

Læs mere

Bliv Kok

En kok arbejder med madlavning professionelt på restaurant, i kantiner og andre storkøkkener. Nogle steder følger den enkelte kok fremstillingsforløbet hele vejen, i andre køkkener har én kok måske udelukkende ansvaret for ét område.

Læs mere

Bliv Struktør

Som struktør indgår du i teams på byggepladser og arbejder med de store, tunge maskiner omkring forskalling, armering, betonstøbning, jordarbejde, kloakering og vandføring. Struktøren laver groft sagt alt det, man ikke kan se – alt det store, tunge og blivende og alt det arbejde, der ligger under jordoverfladen, som skal klares i forbindelse med byggerier.

Læs mere her

Bliv Tømrer

Får lugten af friske træbjælker det til at krible i dine fingre? Kan du ikke se på et stykke træ uden straks at tænke, hvad du kan lave det om til? I så fald er Træfagenes byggeuddannelse sandsynligvis det helt rette valg for dig.

Læs mere