I Haderslev er der rig mulighed for at dyrke sine fritidsinteresser. Hold også øje med de tilbud, der er på din uddannelsesinstitution.

Læs med her og kom i gang – måske har du lyst til at springe ud i noget helt nyt?

Dyrk din hobby i Haderslev

Haderslev Kommune har over 300 forskellige foreninger, så vi tør godt garantere, at du vil kunne dyrke dine interesser på den ene eller anden måde.

Vi har de klassiske idrætsforeninger, hvor du fx også har mulighed for at dyrke fitness til billigere penge end i et center. Det Blå Hus ved havnen, hvor kajakklubben og roklubben holder til, er vi også meget stolte af.

Så er der de mere nicheprægede aktiviteter, som fx rollespillet Nitrilon, Skat, kørsel med hestevogn eller ringridning.

Klik dig ind på Fritidsportalen og se om der ikke en aktivitet for dig! Du kan søge på dele af et navn eller klik på fanebladet Gruppe og søg på aktivitet. Du kan også klikke på Bookingfanen og finde haller og lokaler og se, hvilke foreninger, der har tider der.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange foreninger!

Frivillighed og lokalsamfund

Har du et konkret ønske om at blive frivillig, kan du kontakte Haderslev Frivilligcenter. Her kan du som frivillig registrere dig og blive henvist til konkrete opgaver, når behovet opstår. Læs mere og tilmeld dig som frivillig på frivilligcenter.dk.