Fordelen ved at bo i den by, du læser og studerer i er mange, fx den korte transporttid og at du helt naturligt bliver en del af nærmiljøet i din uddannelsesby.

Haderslev har meget at byde på.

Bo i Haderslev

Du skal flytte til Haderslev, fordi vi i Haderslev engagerer os naturligt i hinanden og modtager nye naboer med åbne arme. Vi har fokus på det fælles gode, åbner døre for hinanden, og skaber det gode liv sammen.

Find din ungdomsbolig

Når du skal begynde på en uddannelse, er der mange muligheder for at finde en ungdomsbolig. Vi har studieboliger i alle former – værelser, lejligheder, bofællesskaber mm.

Boligselskaberne har boliger til både unge studerende og andre unge, som ønsker at bo billigt og have tryghed omkring lejemålet.

Mere af det hele til dig

Stærke fællesskaber, elitesport, levende byrum i udvikling, landsbyidyl & oplevelsesværdig natur – og attraktive huspriser. Vi har lavet en hel hjemmeside for tilflyttere. Det gælder naturligvis også for dig, der er ung og lige er flyttet hertil i forbindelse med uddannelse eller arbejde.

Bliv inspireret og klogere på, hvordan andre tilflyttere er faldet til i Haderslev Kommune.

Studierabatter

Husk dit studiekort, når du færdes i Haderslev by! Der er nemlig rabatter at hente for dig, der er studerende. Vi sørger løbende for de bedste rabatter til byens studerende. Læs med her, for at se hvor.Læs mere »

Sport og fritid

Der er masser af sport- og foreningsliv i Haderslev, og det er en god måde at lære nye mennesker på. Så spring ud i en ny hobby eller dyrk din gamle.Læs mere »

Ro til læsning

Læsesale med arbejdsro, grupperum til studiegruppen og panoramaruter til pausen fra studiet – Haderslev har det hele! Læs med her for at se byens bedste spots til dig, som er studerende.Læs mere »

En god studietid

Studiestarten og livet som studerende er fyldt med muligheder såvel som udfordringer. Det er vigtigt, at du trives på din uddannelse. Læs med her for gode fifs til hverdagen som studerende.Læs mere »

Favoritspots

Haderslev prioriterer kulturliv højt, og vi har store sportsarenaer som Vojens Speedwayklub og Sønderjyske. Derudover har vi en rigtig hyggelig gågade.Læs mere »