Bliv klogere på de ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, Haderslev har at byde på.

UC SYD Haderslev

Bliv administrationsbachelor

Tag en bred uddannelse, hvor du lærer om jura, økonomi og projektledelse og får kompetencerne til at facilitere processer, koordinere, kommunikere og vejlede.
Læs mere

Bliv professionsbachelor i ernæring og sundhed

Tag uddannelsen i ernæring og sundhed og lær at vejlede om sundhed, mad og måltider. Sæt gode spisevaner på menuen for det enkelte menneske og store grupper.
Læs mere

Bliv professionsbachelor i skat

Vil du lære om jura, IT og kommunikation samt økonomi, regnskab og revision? Arbejd med både tal, samfund og mennesker. Tag uddannelsen i skat.
Læs mere

Bliv professionsbachelor i grafisk kommunikation

Vil du skabe kreative kampagner og grafisk design på tværs af medier? Tag uddannelsen i grafisk kommunikation og lær at formidle visuelt. Vær obs på at denne uddannelse flytter til Kolding i 2022.
Læs mere

Bliv fysioterapeut

Vil du hjælpe mennesker med at genvinde bevægelse? Lær hvordan kroppen fungerer og om fysioterapiens psykologiske element. Tag uddannelsen til fysioterapeut.
Læs mere

Bliv lærer

Vil du hjælpe børn og unge godt på vej? Vil du sætte gode rammer for andres læring, og være mester i at formidle din viden videre? Tag uddannelsen til lærer.
Læs mere

Bliv lyddesigner

Lyd spiller en kæmpe rolle for vores oplevelse af verden omkring os. På uddannelsen i medie- og sonokommunikation lærer du at lave lyd til alt fra film, til computerspil, apps, teater og velfærdsteknologi. Vær obs på at denne uddannelse flytter til Kolding i 2022.
Læs mere

Haderslev Katedralskole

STX

Det tager tre år at blive student med STX. Formålet er at forberede dig til videregående uddannelse, og tilbyde en uddannelse med faglig bredde med tydeligt samarbejde på tværs af fagene.
Læs mere

HF

HF er den toårige ungdomsuddannelse for dig, som gerne vil have en bred, alsidig viden. Du lærer forskellige arbejdsformer, og kombinerer teori og praksis i alle fag.
Læs mere

Det Blå Gymnasium

HHX

Med en HHX får du en alsidig og moderne ungdomsuddannelse med et hav af muligheder for at uddanne dig videre. Uddannelsen er en treårig gymnasial uddannelse
Læs mere

EUX, EUD & EUS

EUD og EUX Business er erhvervsuddannelser, der retter sig mod et erhverv. Uddannelserne veksler mellem undervisning på skole og perioder i praktik.
Læs mere

EUC Syd

HTX

HTX er en treårig uddannelse, som giver adgang til videregående uddannelser. De naturvidenskabelige, tekniske og teknologiske fag udgør kernen i undervisningen – og det er i høj grad “learning by doing”.

Læs mere

Erhvervsuddannelse

På EUC Syd kan du tage en uddannelse, der matcher dig og dine interesser. Du kan uddanne dig til alt fra bager til mekaniker. Dit valg afhænger af hvor dine interesser og kompetencer ligger.
Læs mere