Haderslev en by med historiske rødder, der i dag huser et stærkt kultur- og foreningsliv. Mulighederne for nye studerende i byen er mange – billige studieboliger og et nærværende studiemiljø er blot nogle af de ting, du vil opleve som studerende i Haderslev.

Studierabatter

Husk dit studiekort, når du færdes i Haderslev by! Der er nemlig rabatter at hente for dig, der er studerende. Vi sørger løbende for de bedste rabatter til byens studerende. Læs med her, for at se hvor.Læs mere »

Sport og fritid

Haderslev har et stærkt foreningsliv. Lige meget om du er er kreativ, spiller fodbold eller foretrækker en vandretur, kan du finde andre med samme interesse. Læs med her for at opleve mulighederne.Læs mere »

Favoritspots

Læsesale med arbejdsro, grupperum til studiegruppen og panoramaruter til pausen fra studiet – Haderslev har det hele! Læs med her for at se byens bedste spots til dig, som er studerende.Læs mere »

En god studietid

Studiestarten og livet som studerende er fyldt med muligheder såvel som udfordringer. Det er vigtigt, at du trives på din uddannelse. Læs med her for gode fifs til hverdagen som studerende.Læs mere »