Det er meget almindeligt at have et studiejob. Det er en god måde at opbygge erhvervserfaring på, og relevant erhvervserfaring er et boost til dit CV.

Elev-, fritids- og studiejobs i Haderslev

Udover at et job i sig selv også er et tilskud til din økonomi, så du kan have det sjovere i hverdagen, så giver et job dig også en forståelse af, hvordan virksomheder og organisationer arbejder. Det er værdifuld læring, du ikke kan lære på en uddannelse, og du opbygger samtidig et større netværk.

 

Ungarbejde.dk er en jobportal for unge og studerende. Her finder du fritidsjob for dig, der er under 18 år, og deltidsjob og ledige job på fuldtid til dig, som er fyldt 18 år. Der er også mulighed for at søge arbejde i udlandet, eller blot et job til sabbatåret.

Studierabatter

Husk dit studiekort, når du færdes i Haderslev by! Der er nemlig rabatter at hente for dig, der er studerende. Vi sørger løbende for de bedste rabatter til byens studerende. Læs med her, for at se hvor.Læs mere »

Sport og fritid

Der er masser af sport- og foreningsliv i Haderslev, og det er en god måde at lære nye mennesker på. Så spring ud i en ny hobby eller dyrk din gamle.Læs mere »

Ro til læsning

Læsesale med arbejdsro, grupperum til studiegruppen og panoramaruter til pausen fra studiet – Haderslev har det hele! Læs med her for at se byens bedste spots til dig, som er studerende.Læs mere »

En god studietid

Studiestarten og livet som studerende er fyldt med muligheder såvel som udfordringer. Det er vigtigt, at du trives på din uddannelse. Læs med her for gode fifs til hverdagen som studerende.Læs mere »

Favoritspots

Haderslev prioriterer kulturliv højt, og vi har store sportsarenaer som Vojens Speedwayklub og Sønderjyske. Derudover har vi en rigtig hyggelig gågade.Læs mere »