Haderslev har mange slags arbejdspladser – både offentlige og private. Området har brug for kvalificeret arbejdskraft indenfor alle brancher.

Vi vil gerne være kendt for attraktive arbejdspladser for unge.

Sådan får du job i Haderslev

Haderslev Kommune har en tilgængelig arbejdsstyrke på mere end 370.000 indenfor blot 60 minutters kørsel og 69.000 indenfor en halv time. Virksomhederne i området er vant til at rekruttere fra Tyskland og andre europæiske lande. Hamborg med et opland på størrelse med hele Danmark ligger ca. 2 timer herfra. Når virksomheder placerer sig i Trekantområdet og lige syd for Kongeåen, får de det bedste fra to verdener.

Der er i store træk tre måder at finde et nyt job på
  1. Via dit personlige og faglige netværk – måske du har haft et godt studiejob eller lært en chef at kende gennem foreningsarbejde
  2. Ved at søge en stilling via jobannoncer
  3. Ved at søge uopfordret

Der findes ikke en bestemt måde at få job på. Det er bare med at komme i gang!

Haderslev Jobcenter er til for dig

Haderslev Jobcenters primære opgave er at få ledige i job og uddannelse og få de unge i uddannelse. Jobcentrene skal holde fokus på borgernes jobmuligheder og samtidig hjælpe virksomhederne med at rekruttere den arbejdskraft, de har brug for.

Sidder du fast i din jobsøgning, eller generelt har svært ved at komme videre både med job og uddannelse, er du altid velkommen til at kontakte Jobcenteret.

Er der gemt en iværksætter i dig?

For nogen har drømmen om at starte sit eget altid været der. For andre starter det mere som et bijob. Uanset hvad kan det være svært at komme i gang med sin virksomhed på egen hånd.

Vi vil gerne hjælpe dig. Hos Haderslev Erhvervsråd (HER) kan du få gode råd og sparring om din forretningsplan, CVR, skat og moms og meget andet. HER kan også hjælpe dig med at komme ind i lokale netværk, der kan gavner dig og din forretning.

Favoritspots

Haderslev prioriterer kulturliv højt, og vi har store sportsarenaer som Vojens Speedwayklub og Sønderjyske. Derudover har vi en rigtig hyggelig gågade.Læs mere »

Sport og fritid

Der er masser af sport- og foreningsliv i Haderslev, og det er en god måde at lære nye mennesker på. Så spring ud i en ny hobby eller dyrk din gamle.Læs mere »