Mangler du en læsesal med arbejdsro eller et gruppelokale til studiegruppen? Læs med her for at se hvilke spots vi anbefaler.

UC SYDs bibliotek på campus Haderslev

I bygning D på Campus Haderslev finder du biblioteket. Det er tilgængeligt for alle studerende på UC SYD. Der er bemandede åbningstider alle hverdage, hvor bibliotekarerne står klar til hjælpe dig. Også uden for den bemandede åbningstid har du adgang til biblioteket med dit studiekort. På biblioteket kan du finde studiepladser, hvor du kan forbyde dig i pensum eller eksamenslæsningen. Der er også mulighed for at finde plads til, at hele studiegruppen kan sidde sammen.

Find vej og se åbningstider her. 

Haderslev Bibliotek

Haderslev Bibliotek er et stort bibliotek på tre etager beliggende med udsigt over Haderslev Inderdam. Biblioteket byder på mange gode læsespots, hvor du som studerende kan sidde alene eller sammen med studiegruppen. I samme bygning som Haderslev Bibliotek finder du også Bispens Café, der er en brugerstyret café med SU-venlige priser. Her kan du nyde en kop kaffe til 14 kr. og hjemmebag til 6 kr., mens du tager en pause fra læsningen på biblioteket. På Haderslev Bibliotek kan du også gratis leje et mødelokale, hvis din studiegruppe har behov for det.

Find vej og se åbningstider her.