Bliv Fysioterapeut – Gør et liv med bevægelse mulig

På fysioterapeutuddannelsen lærer du, hvordan kroppen fungerer, og hvordan den reagerer på alt det, den gennem livet bliver udsat for.

Vores knogler, led, muskler og nervesystem sørger for, at vi kan bevæge os. De er grundstrukturer i vores krop, som vi bruger hver eneste dag. Ung eller gammel, elitesportsudøver, handicappet, fabriks- eller kontorarbejder. Vi har alle brug for en krop, der kan følge med til den daglige bevægelse. Både når vi sidder foran computerskærmen på arbejdet, når vi spiller fodbold om eftermiddagen, og når vi leger med vores børn på stuegulvet. Det giver os mulighed for at leve det liv, vi gerne vil.

Med din grundige viden kan du diagnosticere patienterne og finde mulige årsager til deres bevægeindskrænkning. Det gør dig i stand til også at hjælpe dem med at genvinde bevægelsen.

Du lærer også om fysioterapiens psykologiske element, og det ruster dig til at kunne hjælpe, når patienten føler sig udfordret og syg. Som fysioterapeut har du en tæt fysisk kontakt med patienter i alle aldre og fra alle samfundslag – det skal du have lyst til, men på studiet lærer du også, hvordan du bedst håndterer det.

Læs mere