Vi kan alle støde på udfordringer i vores studietid, der kræver, at vi får støtte eller hjælp. Læs vores fifs til dig herunder, og se hvilke muligheder for hjælp, der tilbydes af Studenterrådgivningen.

6 gode fifs til hverdagen som studerende

VÆR SOCIAL

Prioritér tid med dine nye studiekammerater. Engagér dig i det sociale liv i og uden for studiet. Hold fri med god samvittighed.

BLIV MEDLEM AF EN LÆSEGRUPPE

Det giver faste rammer for læsningen og giver muligheder for at dele tanker og erfaringer.

PLANLÆG DIN TID

Lav fx et ugeskema, hvori du planlægger dine undervisningstimer, din læsetid, dit studiejob og måske træningstid og kaffeaftaler.

ACCEPTER AT TING TAGER TID

Tillad dig selv at være ny, og forvent ikke at have det fulde overblik fra starten. Du er kommet for at lære noget, og ikke for at være ekspert fra start.

DU VIL OPLEVE UDFORDRINGER

Det kan give et vildt rus at starte på drømmeuddannelsen. Bliv ikke forskrækket hvis du til tider føler dig ensom, eller at det faglige er svært. Følelser kan svinge – det ene øjeblik føler du dig fri, og det næste øjeblik føler du dig fortabt. Begge dele er naturligt.

ENGAGER DIG SOCIALT

Det hjælper at prioritere dine medstuderende og deltage i de sociale. Meld dig fx til en fritidsaktivitet, meld dig ind i campusrådet eller bliv aktiv i fredagsbaren.

Studenterrådgivningen

Gode råd og redskaber

Er du i tvivl om dit studievalg? Kan du ikke gennemskue de gode studieteknikker? Eller skal du på barsel eller orlov? Studenterrådgivningen har på deres hjemmeside skabt et overblik alle de udfordringer, du kan støde på som studerende. Find svar og redskaber til dit gode studieliv hos Studenterrådgivningen!
Gode redskaber til studielivet

Studenterrådgivningen i Haderslev

Du kan nu møde Studenterrådgivningen på UC SYD i Haderslev! Én dag om ugen kan du træffe rådgiver Signe Lund. Book en tid hos Signe via silb@srg.dk. Uagtet om du døjer med mistrivsel på din uddannelse, eksamensangst eller en stresset hverdag, er der altid gratis hjælp at hente ved Studenterrådgivningen.
Få gratis hjælp