Bag Studiebyen Haderslev står et stærkt team, der er klar til at hjælpe dig på vej. Vi er mange om projektet, men til daglig er det Ditte og Emma, der er klar ved tasterne.

Ditte Werner, studentermedhjælper

Hej! Mit navn er Ditte Werner. Jeg er 24 år gammel, og jeg er født og opvokset her i Haderslev. Jeg læser lige nu en administrationsbachelor på femte semester – en uddannelse jeg er rigtig glad for! Men vejen dertil har ikke været nem. Jeg har haft mange forskellige jobs, og jeg nåede at studerede til lærer i halvandet år før jeg fandt ud af, at det ikke var noget for mig. I min fritid synger jeg i kor i Vor Frue Cantrori, og er sammen med min kæreste.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgmål til Studiebyen Haderslev, eller hvis du har et fedt intiativ som vi kan hjælpe dig med at få i gang!

Kontakt mig på info@studiebyenhaderslev.dk.

Emma Frost, studentermedhjælper

Hej! Mit navn er Emma Frost. Jeg er 23 år gammel, og til dagligt læser jeg en professionsbachelor i offentlig administration på UC SYD i Haderslev. Jeg har boet her i Haderslev i mange år, og gået i både folkeskole og gymnasiet i byen. Jeg har lavet organisationsarbejde i mine sabbatår, og jeg håber, at vi med det her projekt, kan sikre, at Haderslev forbliver en god by for unge studerende.

Tøv ikke med at kontakte mig eller min kollega Ditte, hvis du har en god idé til et arrangement, har brug for at samarbejde med os, eller hvis du gerne vil være frivillig for Studiebyen Haderslev.

Kontakt mig på info@studiebyenhaderslev.dk.